top of page

CERTIFIERA DIG I DEN SENASTE OCH MEST INNOVATIVA LYFTTEKNIK

MESH SCAFFOLD - PDO IMPLANTAT - MINIMAL ANSIKTSKIRRURGI NÄR DEN ÄR SOM BÄST.

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Vad krävs för att bli certifierad i Tesslift?

Certifiering i Tesslift riktar sig främst till dig som är legitimerad Läkare eller Tandläkare med goda kunskaper inom anatomi. Både vi som distributör i Norden och våra ambassadörer har ett stort ansvar med att se till att ni får en gedigen utbildning för att ni skall kunna utföra säkra och trygga behandlingar med fantastiska resultat.

(är du legitimerad sjuksköterska så är kravet att du har tidigare erfarenhet av trådlyft eller andra minimalinvasiva ingrepp och att det finns en läkare knuten och nära tillhands vid eventuella komplikationer) Vill du gå grundkurs i trådlyft så är det bara att kontakta Clinicals.

Vilka utbildar i Tesslift?

Tesslift utbildningar utförs endast utav våra ambassadörer som är certifierad tränare. Du blir certifierad som behandlare när du genomfört en utbildning och tränaren utfärdat ett diplom. Certifierade tränare genomgår kontinuerlig träning/utbildning via Tesslift´s globala nätverk, som i regel innebär ett minimum på tre steg, nationellt och internationellt. Det alla våra ambassadörer har gemensamt är att alla brinner för medicin estetiska behandlingar, utbildning och att dela med sig av sina kunskaper till dig. 

Vad ingår?

 • Under utbildningen får ni en djupgående teoretisk genomgång, fördjupning i Tesslifts unika MESH SCAFFOLD teknologi mm.

 • I Alla Tesslift utbildningar ingår komplikationshantering. 

 • Praktisk övning på egna modeller i den senaste och mest effektiva tekniken.

​Behandlingsområden: (Aktuella behandlingsområden presenteras under aktuella kurser)

 • Fullface

 • Mellanansikte, Kindlyft och käklyft.

 • Hals

 • Ögonbrynslyft.

 • Foxyeyes 

 • Pannlyft

 • Näsa - Alae, Columella och Dorsum.

(Praktiska delen kan variera en aning beroende på din modell)

 

Modell: 

Du tar med dig en egen modell, modellen betalar endast för materialet​.

Vill du att vi hjälper till med modell så behöver du meddela oss i god tid innan.

Clinicals står för lunch, kaffe och utbildningsmaterial under dagen. 

Efter utbildningen:

För oss är det viktigt att du kommer igång ordentligt och att du har det du behöver, vi stöttar er mer än gärna. Vi hjälper dig att skapa ett konto där du lägger dina beställningar, vi delar bilder, utbildningsfilmer, checklistor, kostnadskalkyler, makandsföringsmaterial osv. 

Du blir inbjuden till Tesslift whatsup-grupp där ni kan dela kunskap med andra Tessliftbehandlare.

Vi hjälper självklart till att dela er egna marknadsföring via socialamedier (Tex, starterbjudanden, före/efterbilder etc. 

Vill du att vi hjälper till att trycka upp marknadsföringsmaterial med din egna logga så har vi ett bra förhandlat pris hos ett lokalt tryckeri. Återkom till oss för mer information. 

Obs: Bekräftade bokningar återbetalas ej, vid förhinder eller sjukdom så bokar vi om till ett nytt utbildningstillfälle.

För mer information tveka inte på att återkomma till oss. 

dr. Carl KOL.jpg

Dr. Carl Westerby

Forma Vita AB

KOL Tesslift

" Jag hittade en gömd skatt i TESSLIFT. Ibland händer något riktigt innovativt och jag kunde inte vara mer förtjust över att få vara en del av Tesslifts framtidsberättelse. Mesh-scaffold tekniken är ett helt nytt sätt att lyfta hängande vävnad. Efter att ha jobbat med det i 6 månader så är det omöjligt för mig att rekommendera något annat. Mjuk, stark och lätt att lära sig är min första upplevelse och det bästa av allt är att kunderna älskar det!

/ Dr Carl Westerby

Läs mer 

bottom of page